Dr. Gyarmathy és Társai Kft.   ┃   Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

hu en

Közösségek támogatása

Aktívan támogatjuk azokat a célokat, amelyek a társadalmi közösségek és élettereik fejlődését szolgálják. Hiszünk abban, hogy az általunk támogatott közcélú szervezetek segítésével eredményesen hozzájárulunk a társadalom pozitív fejlődéséhez.

 

Igazgyöngy Alapítvány

Az alapítvány missziója a hátrányos helyzetű, mélyszegény közösségek támogatása és megoldások keresése az integrációs kihívásokra. Programjaik közé tartozik a művészeti nevelés, tehetségfejlesztés, családtámogatás és szakmai képzés.
 

 

 

 

 

Szent István Kórház Alapítványai

A Kritikus állapotú gyermekekért Alapítvány célja az osztályon fekvő életveszélyes állapotú gyermekek gyógykezelésének támogatása. A Démétér Alapítvány a Csontvelő-transzplantációs Osztályon kezelés alatt álló gyerekek és szüleik számára teszi elviselhetőbbé a kórházi tartózkodást azáltal, hogy otthont teremtenek számukra a Démétér Házban.

 

 

 

Erdőmentők

Az Erdőmentők célja az erdők és az állatvilág védelme. Az alapítvány helyi szervezetei révén aktívan hozzájárul az egészséges erdők fenntartásához az ország számos területén. Munkájukat a szolgálat, a tisztelet és a hagyomány klasszikus erdészeti iránymutató elvei mentén végzik.Célunk, hogy maradandó értékeket teremtsünk ügyfeleink részére.
Ehhez kiemelkedő minőségű szolgáltatásokkal járulunk hozzá a következő területeken:


Esettanulmányainkban néhány gyakorlati példa segítségével mutatjuk be tevékenységünket és az ügyfeleink számára elért előnyöket:


A member firm of DFK International a worldwide association of independent accounting firms and business advisers


Dr. Gyarmathy és Társai Kft.

H-1136 Budapest Tátra u. 12/B.
Telefon: (36-1) 349 2954
E-mail: office@gyarmathy.hu
 

 

Dr. Gyarmathy Ügyvédi Iroda

H-1136 Budapest Tátra u. 12/B.
Telefon: (36-1) 236 0856
E-mail: law@gyarmathy.hu